Accelerează vindecarea rănilor


 Curcumin95 C3 complex

 Accelerează vindecarea rănilor

Curcumin 95 C3 complex are multiple beneficii printre care antiinflamatorii, antioxidant, anticoagulant, antiinfecțios, anticancerigen, dar și antimutagen. Totodată, studiile au demonstrat efectele benefice ale Curcumin 95 C3 complex în ceea ce privește vindecarea rănilor – acționează în diferite etape ale procesului de refacere naturală a rănilor, grăbind vindecarea acestora. Curcumin 95 C3 complex are proprietatea de a reduce răspunsul natural al organismului la răni cutanate, precum inflamația și oxidarea. O altă proprietate esențială a Curcuminului este aceea de a îmbunătăți formarea țesuturilor de granulație și stimulează remodelarea țesuturilor.

Studiu: D. Akbik et al. / Life Sciences 116 (2014) 1

Pielea joacă rolul de barieră naturală împotriva mediului extern, a bacteriilor și virușilor existenți. Atunci când integritatea pielii este compromisă, fie de către o rană acută sau una cronică, organismul începe să se autoapere printr-un proces complex și dinamic ce conduce la vindecarea parțială a țesuturilor și restaurarea funcției de barieră pe care o are pielea în mod natural. Procesul natural de vindecare a rănilor este format din 4 faze care, deși se suprapun, sunt foarte bine definite:  hemostaza, inflamația, proliferarea și remodelarea.

  Efectul Curcumin95 C3 complex în fiecare stadiu de vindecare a rănilor

 

1. Hemostaza: Curcumin95 C3 complex ajută la vindecarea rănii la nivelul vaselor capilare și mijlocii.

2. Inflamația: Curcumin95 C3 complex inhibă activitatea factorului de transcriere Nf kB, scade producția de TNF și IL-1 citokine, astfel reducând inflamațiile.

3. Proliferarea: Curcumin95 C3 complex consolidează migrația fibroblastelor, a formării țesuturilor de granulație, a depunerii de colagen, precum și re-epitalizarea.

4. Remodelarea: Curcumin95 C3 complex crește producția de TGF-β și proliferarea fibrolastelor.

Așadar, Curcumin95 C3 complex are proprietatea de a vindeca rănile în mod natural accelerând acest proces. Această accelerare se datorează și formulei Curcumin95 C3 complex + Piperină, deoarece crește biodisponibilitatea în organism.

 

Curcumin95 C3 complex accelereaza vindecarea ranilor

 

Curcumin95 C3 complex este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru vindecarea naturală a plăgilor.

accelereaza vindecarea naturala a ranilor

  • Efectul antibiotic previne infecția rănii și dezvoltarea bacteriilor ce pot agrava plaga: E.coli, Staphylococcus și Bacillus
  • Inflamația datorată rănilor este redusă datorită efectului puternic antiinflamator al Curcumin95 C3 complex
  • Curcumin95 C3 complex contribuie la formarea celulelor noi epiteliale și astfel grăbește închiderea rănilor
  • Extractul Curcumin95 C3 complex este eficient în tratarea psoriazisului

 

Sfat! Puteți desface capsula, iar pudra să o aplicați direct pe zona afectată.

Pudra din capsulă poate fi aplicată direct pe zona afectată în cazul acneei sau a punctelor negre. Totodată, se poate administra câte o jumătate de linguriţă de trei ori pe zi în amestec cu suc de fructe (morcov, măr, portocale, struguri) sau legume.