Antidepresiv


 Curcumin95 C3 complex

 Antidepresiv

 

curcuminimg
În India s-a realizat un studiu controlat în cadrul Departamentului de Farmacologie pentru a demonstra efectul Curcumin95 C3 complex asupra depresiei. Pentru acest studiu a fost nevoie de 60 de pacienți diagnosticați cu depresie. Acești pacienți au fost împărțiți aleatoriu în 3 grupuri. Acestora li s-a administrat atât medicamente, cât și Curcumin95 C3complex după cum urmează: pacienților din primul grup li s-a administrat antidepresivul Prozac, celui de-al doilea grup Curcumin95 C3 complex, iar pacienților din ultimul grup li s-a administrat ambele tratamente. Din cele trei grupuri, efectul evident a fost văzut la cel de-al treilea grup.

 

Așadar, eficacitatea Curcumin95 C3 complex este la fel ca cea a antidepresivului Prozac. Însă, un aspect important ce trebuie evidențiat este că antidepresivele de sinteză pot produce efecte secundare, iar acest lucru nu este valabil în cazul Curcumin95 C3 complex.

Un studiu: J Sanmukhani, V Satodia, J Trived, T Patel, D Tiwar, B Panchal, A Goel and CB Tripathi. Efficacy and safety of curcumin in major depressive disorder: A randomized controlled trial Phytotherapy Research. India. 2009. publicat în 2013 în revista Life Extension Magazine și realizat în SUA, relevă că 1 din 10 adulți au probleme cu depresia, iar soluția o reprezintă antidepresivele ce sunt administrare în mod constant cu bună știință, cu toate că efectele secundare nedorite sunt iminente. În acest sens, s-a demonstrat că extractul de Curcumin95 C3 complex are numeroase efecte benefice în ceea ce privește depresia. Mai exact, extractul de Curcumin95 C3 complex este reținut în organism mult mai eficient, fără a se înregistra efecte secundare.

 

Gradul mare de eficiență a Curcumin95 C3 complex contra depresiei funcţionează prin: creşterea serotoninei, a nivelurilor de dopamină şi inhibarea inflamaţiei.