Antiinflamator


 Curcumin95 C3 complex

 Cel mai puternic antiinflamator natural

 

curcumin_ antiinflamator-01

Curcumin95 C3 complex este cel mai puternic antiinflamator natural și este complet lipsit de efecte adverse.

 

Extractul din Curcumin95 C3 complex are efect antiinflamator, dat de către capacitatea acestuia de a încetini activitatea anumitor enzime ce joacă un rol strategic la nivel cronic în ceea ce privește producerea și menținerea inflamației. În același timp, efectul antiinflamator dat de Curcumin95 C3 complex mărește crearea de cortizol ce face să dispară inflamația.

 

La nivel molecular, s-a demonstrat efectul curcuminoidelor asupra blocării factorului nuclear NF-KappaB (NFkB), un factor de transcriere care intervine în prima linie de apărare contra bolilor infecțioase și stresului celular. Activitatea aberantă a acestui factor este cauza primară a unui larg spectru de boli, de la afecțiuni cardiovasculare la cancer.

 

Mult timp s-a crezut că inflamațiile fac parte din procesul de vindecare pentru anumite boli. S-a demonstrat însă că acest lucru este parțial valabil. Majoritatea bolilor degenerative derivă din inflamații cronice.
Studiile în ceea ce privesc inflamațiile au evoluat de la analiza țesuturilor la studiul la nivel nuclear. Factorul nuclear NF-KappaB este principalul mod de a „ajusta” acest efect inflamator și astfel de a lupta împotriva bolilor. Inflamațiile pot agrava următoarele patologii: cancer, boli cardiovasculare, Alzheimer, diabet, artrită, boli autoimune, boli neurologice sau afecțiuni pulmonare.

 

Factorul NF-kB este inhibat de către compușii naturali din Curcumin95 C3 complex

 

Pe lângă efectul antiinflamator pe care îl are, Curcumin95 C3 complex contribuie și la reducerea cauzelor apariției inflamației. De asemenea, reduce degradarea cartilajelor în cazul artritelor. Pacienții cărora le-a fost administrat Curcumin95 C3 complex au declarat că dimineața nu au mai simțit articulațiile amorțite sau umflate, iar mersul pe jos nu a mai reprezentat o problemă. Curcumin95 C3 complex este utilizat în cazuri de artrită reumatoidă, osteoartrită și inflamații post-operatorii.