Ce este Curcumin95 C3 complex?


 Curcumin95 C3 complex

 Cel mai intens extract de Curcuma longa

 

curcumin95Curcuma (Curcuma Longa), cunoscută și ca „Turmeric” (terra merita) sau „Șofran indian”, este o plantă perenă, de origine asiatică ce se înrudește cu ghimbirul. Curcuma este principiul activ de bază ce se regăsește în Curcuma Longa. Curcuma este un rizom ce se folosește în medicina tradițională indiană și chineză de mai bine de 5000 de ani. Studiile realizate de către cercetătorii din toate colțurile lumii demonstrează potențialul terapeutic al acestei plante și totodată aceste studii întăresc ceea ce tradițiile și practicile ayurvedice (medicina tradițională indiană) au demonstrat acum mii de ani.

 

  Cum definim Curcumin95 C3 complex?

 

Curcumin95 C3 complex este unul dintre cele mai intense dar și puternice extracte din lume, așa cum o arată numeroasele studii clinice realizate. De ce Curcumin95? Deoarece este un extract standardizat din Curcuma longa cu minim 95% curcuminoide. Acest lucru îl face să aibă acțiuni multiple și puternice: antioxidante, antiinflamatoare și anticancerigene și nu numai. Denumirea C3 complex provine de la componente ce îl definesc, mai exact 3 tipuri de Curcuminoide: Curcumin, Demethoxycurcumin (DMC) și Bisdemethoxycurcumin (BDMC). Cele 3 Curcuminoide au calități esențiale pentru care sunt apreciate, și anume: au un procent fix, standardizat în egală măsură cu proporțiile naturale din rizomul Curcuma Longa.

Curcumin95 C3 complex are în componența sa peste 95% curcuminoide, ceea ce îl recomandă ca fiind un produs cu extracte intense de esență pură, extracte standardizate dintre cele mai puternice din lume.

 

  Diferența dintre Curcumin95 C3 complex și alte tipuri de Curcumin95

curcumin95 c3 complex

  • Curcumin95 C3 complex este format din 3 tipuri de curcuminoide, fiind astfel un extract standardizat cu 95% curcuminoide, acestea având aceleași proporții precum cele ce se regăsesc în mod natural în rizomul de Curcuma longa.
  • Furnizorul de Curcumin95 C3 complex cu care colaborăm este cel mai important și de renume producător din lume.

Furnizorul de Curcumin95 C3 complex în asociere cu United States Pharmacopeial Convention (USP) a elaborat monografiile din SUA pentru curcuminoide, iar mai apoi a elaborat metodele analitice de validare a extractului de Curcuma longa standardizat cu 95% curcuminoide. În cadrul acestor monografii s-a creat standarde de referință pentru fiecare dintre cele 3 tipuri de curcuminoide.

Monografiile pot fi citite în Forumul Pharmacopeial Forum 33(6), Nov – Dec 2007.

  • Cele mai multe studii clinice sunt facute pe Curcumin95 C3 complex

Peste 65 de publicații științifice internaționale certifică efectele benefice antiinflamatoare, anticancerigene, hepatoprotectoare, antivirale, antioxidante, cardiovasculare, antidepresive și neurodegenerative ale Curcumin95 C3 complex.

  • Siguranța produsului acreditată de U.S. F.D.A.

Dintre toate tipurile de Curcumin95, Curcumin95 C3 complex este singurul recunoscut și aprobat de către U.S. F.D.A. (organizatia din Statele Unite ale Americii responsabilă cu reglementarea alimentației, a suplimentelor și a medicamentelor) ca fiind un produs G.R.A.S. (Recunoscut General ca fiind Sigur). În urma unor teste ce au ca scop definirea siguranței și a nivelului de toxine din produse, prin acest demers complex se certifică siguranța produsului.

  • Substanță brevetată

În ceea ce privește compoziția, metodele de extragere și utilizare a produsului Curcumin95 C3 Complex®, acesta deține cele mai multe patente de fabricație.

  • Calitate neschimbată

Indiferent de lot sau produs, Curcumin95 C3 complex are în compoziția sa exact aceleași proporții a celor 3 curcuminoide (Curcumin, DMC și BDMC).

  • Curcumin95 C3 complex – Cea mai stabilă linie de aprovizionare
  • Curcumin95 C3 complex + Piperină – Biodisponibilitate +2000%

 

 

  Curcumin95 C3 complex de la Herbagetica

  10 motive să alegi produsele din gama Curcumin95

 

1Puterea extractelor
Formulele inovative Herbagetica folosite în noua gamă Curcumin95 reunesc, în principal, extracte standardizate din plante. Extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere de plantă.

 

2Extracte standardizate
Formulele folosite pentru produsele din gama Curcumin95 conțin extracte standardizate. Acestea garantează procentul de substanță activă conținut și astfel se certifică și calitatea produsului. În fiecare din cele 5 produse din gamă se regăsesc extracte standardizate esențiale din: Curcuma Longa, Piper Negru, Boswellia serrata, Schizandra, Prun-african, Anghinare, Armurariu, Brusture, Lemn-dulce, Palmier-pitic etc.

 

3Furnizori Uniunea Europeană
Furnizorul nostru de Curcumin95 C3 complex standardizat cu minim 95% curcuminoide este cel mai important și de renume producător din lume. Furnizorul nostru de Curcumin95 C3 complex împreună cu United States Pharmacopeial Convention (USP) a pregatit monografiile din USA pentru curcuminoide și a dezvoltat metodele analitice de validare a extractului de Curcuma longa standardizat cu 95% curcuminoide. Totodată a stabilit standarde de referință pentru fiecare dintre cele trei curcuminoide. Aceste monografii sunt publicate în Forumul Pharmacopeial Forum 33(6), Nov – Dec 2007. Curcumin95 C3 complex standardizat cu minim 95% curcuminoide este singurul Curcumin95 din lume care a fost recunoscut și aprobat de US FDA (organizația din Statele Unite ale Americii responsabilă cu reglementarea alimentației, a suplimentelor și a medicamentelor) ca un produs G.R.A.S. (Recunoscut General ca fiind Sigur). Acest proces certifică siguranța produsului în urma unor teste ce urmăresc siguranța și nivelul toxinelor din produse. Curcumin95 C3 complex standardizat cu minim 95% curcuminoide deține cele mai multe patente de fabricație în ceea ce privește compoziția, metodele de extragere și utilizare. Linia de producție a Curcumin95 C3 complex standardizat cu minim 95% curcuminoide este cea mai stabilă linie de aprovizionare, astfel că toate loturile de substanță vor fi mereu identice, cu aceeași concentrație. Extractele din produsele din gama Curcumin95 provin de la producători de încredere din Uniunea Europeană, care testează și certifică toate substanțele active, atât în laboratoarele proprii, cât și în laboratoare independente europene.

 

Produ4se originale
Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Întreaga gamă Curcumin95 conține formule intense și complexe, unicitatea lor venind tocmai din compozițiile atent formulate. Aceste formule conduc către rezultate extrem de eficiente și imediate. Oferim calitate, produse unice și rezultate.

 

Preț core5ct
Produsele Herbagetica au un preț avantajos având în vedere complexitatea formulelor și concentrațiile ridicate de substanțe active din extracte. Herbagetica oferă produse de calitate superioară la prețuri corecte, ceea ce este valabil și pentru gama Curcumin95.

 

6Produse 100% naturale
Produsele din gama Curcumin95 sunt 100% naturale. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici.

 

7Studii clinice
Există peste 65 de studii clinice realizate de-a lungul timpului despre Curcumin95 C3 complex standardizat cu minim 95% curcuminoide. Aceste studii demonstrează eficacitatea Curcumin 95 C3 complex în ceea ce privește însănătoșirea oamenilor cu diverse afecțiuni: artrită, cancer, inflamații, hepatită, vindecarea rănilor, afecțiuni ale prostatei etc. Vezi lista completă de studii clinice.

 

8Diversitatea produselor
Produsele din gama Curcumin95 au fost create pentru vindecarea oamenilor cu diverse afecțiuni precum: afecțiuni hepatice, cardiovasculare, cardiace, ale prostatei, inflamatorii, Alzheimer, diabet, reumatism degenerativ, artrită reumatoidă.

 

9Curcumin95 C3 complex + Piperină
Piperina, principalul alcaloid ce se găseşte în piper, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatoare, folosită împreună cu Curcumin95 C3 complex standardizat cu minim 95% curcuminoide crește cu peste 2.000% biodisponibilitatea curcuminoidelor.

 

10Rezultate
Ținem legătura în mod constant cu consumatorii produselor Herbagetica, mulți dintre ei fiind și sub observația doctorilor cu care colaborăm. Ne bucurăm deja de multe vești bune primite de la oamenii care au consumat produse din gama Curcumin95.