Termeni și condiții


 

 

Utilizarea site-ului www.c95.ro implică acceptarea unor termeni, pentru folosirea acestuia în cele mai bune condiții.

Acest site este administrat de către SC HERBAGETICA SRL, cu sediul în Podu Olt, Hărman, Str. Florilor nr. 1085 bis, Jud. Brașov, J08/2334/2007, RO 22314691.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚILOR

SC Herbagetica SRL nu răspunde de nicio pierdere, cost, cheltuială sau altă răspundere, în cazul în care acestea sunt cauzate în mod direct de nerespectarea termenilor și condițiilor.

Toate produsele prezente pe acest site pot fi comandate în limita stocului disponibil.

SC Herbagetica SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicari: să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

 

IMPORTANT

Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.

Nu folosiți informațiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Aveți obligația de a citi cu atenție tot prospectul. Dacă aveți sau credeți că aveți afecțiuni medicale sau suferiți  vreo boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

 

RENUNȚAREA LA O COMANDĂ

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare/comandă este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Renunțarea la cumpărare în termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial.

În cazul unor promoții speciale, în cadrul cărora clientul primește un produs gratis în funcție de comanda inițială, se vor returna toate produsele, inclusiv cel primit cadou din partea SC Herbagetica SRL, nu doar cele comandate de către client.

Acestă clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării și lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Puteti solicita returul produselor în următoarele situații:

1. Produsul nu corespunde specificațiilor de pe site-ul www.c95.ro

2. Produsul prezintă defecțiuni de transport: spart sau desfăcut

3. Produsele v-au fost livrate greșit sau nu în totalitate conform facturii

Toate sesizarile de mai sus trebuie făcute în maximum 48 de ore de la primirea coletului, pe adresa de mail: comenzi@herbagetica.ro

 

METODE ȘI CONDIȚII DE LIVRARE

Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de dumneavoastră în formularul de comandă.

Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului.

Comanda minimă este de 40 LEI

Pentru toate comenzile se aplică un cost de transport în valoare de 9.6 lei (tva inclus). În cazul în care valoarea comenzii dumneavoastră este mai mare de 119 de lei, transportul este GRATUIT.

În cazul stornării comenzilor cu Retur, costul de transport nu se stornează.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC HERBAGETICA SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor și sunt comunicate numai de către Dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail comenzi@herbagetica.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.